web analytics

Новини

За результатами презентації інформації ТОВ “АВІАПЛАН” стосовно результатів дослідження перспектив та розробленої стратегії розвитку аеропорту “Полтава” на третій сесії сьомого скликання Полтавської обласної Ради 29.01.2016, рекомендації АВІАПЛАНу підтримано більшістю голосів депутатів Облради (Рішення Полтавської Облради №36 від 29.01.2016). Засновник-партнер АВІАПЛАНу п-н Євген Трескунов в ході презентації та захисту рекомендацій компанії перед депутатами та керівництвом Облради, також відповів на запитання присутніх на сесії представників місцевих громадських організацій.

 

Мова публікації/язык публикации: українська/украинский

Дата: 29.01.2016


ТОВ “АВІАПЛАН” забезпечив методологічний супровід та розробив програму й формат Міжнародного авіаційного форуму “Роль аеропорту “Чернівці” в розвитку економіки та туризму в регіоні”. Засновник-партнер АВІАПЛАНу та Голова Комітету стратегічного розвитку і міжнародних відносин ААУЦА Євген Трескунов провів презентацію для керівників, депутатів та представників туристичного бізнесу Буковини на тему “Аеропорт “Чернівці” – потенціал відродження та економічний вплив на регіон”. Окрім того, мерія Чернівців довірила п-ну Трескунову ведення (модерацію) всього форуму.

 

Мова публікації/язык публикации: українська/украинский

Дата: 25.01.2016


15 січня 2016 року Засновник-партнер ТОВ “АВІАПЛАН” Євген Трескунов за підтримки Президента ААУЦА п-на Петра Липовенка провів презентацію результатів виконаного дослідження перспектив та розробки стратегії розвитку аеропорту “Полтава” для керівництва Полтавських Облдержадміністрації та Облради. Потім всі разом провели пресконференцію де відповіли на запитання місцевої громади та ЗМІ.

 

Мова публікації/язык публикации: українська/украинский

Дата: 15.01.2016


Засновник та партнер ТОВ ‘АВІАПЛАН’ Євген Трескунов був запрошений на прямий ефір Громадського радіо з питання заборони прольотів повітряного простору України для авіакомпаній Росії з 24-00 години 25.11.2015, де відповів на запитання журналістів та радіо слухачів

 

Мова спілкування/язык общения – українська/украинский

Дата ефіру: 26.11.2015


Засновник-партнер АВІАПЛАНу Євген Трескунов надав інтерв’ю Центру Транспортних Стратегій стосовно досвіду залучення міжнародних профільних інвесторів в аеропорти країн ЦСЄ та СНД. На пропозицію ЦТС було розглянуто приклад компанії Fraport з Німеччини.

 

Мова публікації / язык публикации: російська / русский

Дата: 07.10.2015


Засновник-партнер ТОВ “Авіаплан” Євген Трескунов  спільно з інтернет-ресурсом “Вєсті-Бізнес” висвітлили хід реалізації проектів розробки та впровадження стратегії для регіональних аеропортів Вінниці та Полтави, як потенційних центральних лоу-кост аеропортів відповідно Правобережної та Лівобережної України

 

Мова публікації / язык публикации: російська / русский

Дата: 01.09.2015


Засновник-партнер ТОВ “Авіаплан” Євген Трескунов надав інтерв’ю інтернет-ресурсу “Вєсті-Бізнес” щодо перспектив регіональних аеропортів України в умовах “Відкритого Неба” з ЄС, а також відповідного досвіду Центральної та Східної Європи, у тому числі відносно важливості координації державної стратегії туристичної та авіаційної галузей

 

Мова публікації / язык публикации: російська / русский

Дата: 31.08.2015


Керівництво Полтавської облдержадміністрації та місцевого аеропорту 21.05.2015 провели робочу зустріч із представником ТОВ “АВІАПЛАН” та Президентом Асоціації “Аеропорти України” ЦА щодо дослідження перспектив розвитку авіаперевезень та послуг з технічного обслуговування повітряних суден на базі аеропорту “Полтава”. До кінця травня 2015 року обласне керівництво має визначитись з оптимальним механізмом залучення експертів “АВІАПЛАНу”

 

Мова публікації / язык публикации: українська / украинский

Дата: 21.05.2015


ТОВ “АВІАПЛАН” 14 травня 2015 року презентувало результати дослідження та рекомендації щодо стратегії розвитку аеропорту “Вінниця” для мерії міста Вінниця,  керівництва аеропорту та президента Асоціації “Аеропорти України” ЦА

93

 

Мова публікації / язык публикации: українська / украинский

Дата: 14.05.2015


Засновник-партнер ТОВ “АВІАПЛАН” Євген Трескунов прокоментував Центру транспортних стратегій окремі питання виходу з вітчизняного ринку першого місцевого лоукост перевізника Wizz Air Ukraine, що базувався в аеропорту “Київ-Жуляни”.

 

Мова публікації / язык публикации: російська / русский

Дата: 29.03.2015


 

Засновник-партнер ТОВ “АВІАПЛАН” Євген Трескунов надав коментар для телевізійної передачі “Перша шпальта” щодо перспектив для регіональних аеропортів та відповідних конкурентних ризиків для аеропорту “Бориспіль” у випадку підписання Угоди з ЄС “Про спільний авіаційний простір”, більш відомої, як договір “Відкрите Небо” (див. відео з 14хв)

 


Засновник-партнер ТОВ “АВІАПЛАН” Євген Трескунов надав коментарі для Центру транспортних стратегій за результатами роботи аеропортів у 2014 році.

 

Мова публікації / язык публикации: російська / русский

Дата: 21.01.2015


 

19 грудня 2014 року ТОВ “АВІАПЛАН” набув членства в Асоціації “Аеропорти України” цивільної авіації (ААУЦА) за результатами одноголосного голосування членів її Правління. Компанія АВІАПЛАН була спільно представлена її Засновником-партнером Євгеном Трескуновим та співзасновником і директором Оленою Трескуновою.